Gratis adverteren api

 

Over ons
We kennen ze nu onderhand wel, de adverteersites op het web. Het probleem van internet is dat het zo groot is, het een brede doelgroep heeft en je niet meer weet waar je nu precies moet zoeken. Maar ken je 031Handel.nl al? Een marktplaats op het internet waar te koop en ruilen bij elkaar komen. Onze website is echter net iets anders dan anderen. Zo kun je provinciaal zoeken, zodat je alle advertenties vindt bij jou in de buurt.

Hoe werkt het?
Je zoekt op het netnummer van de hoofdstad van uw provincie. Woon je in Zuid-Holland, dan gebruik je het netnummer van Rotterdam. Je gaat dan dus naar 010Handel.nl om al de advertenties te vinden in jouw provincie. Woon je in Groningen, dan ga je naar 050Handel.nl. Voor Drenthe ga je naar 014Handel.nl. Zo is er voor elke provincie een eigen lokale markt op internet. Je bespaart op reiskosten, omdat je makkelijk even langs kunt rijden voor je iets koopt, wat de veiligheid van handelen vergroot. Als het jou niet uitmaakt om iets verder te reizen, dan kun je  natuurlijk ook gewoon de landelijke site gebruiken.

Wat kun je kopen bij 031handel?
U kunt voor bijna alles op onze website terecht. Ben je  op zoek naar een auto of motor? Onderdelen voor de auto? Sieraden, tassen of kleding? Verzamelobjecten zoals postzegels en munten? Tickets voor evenementen of treinkaartjes? Fitnessapparaten of speelgoed? Of inrichting voor uw tuin of terras? Dan ben je aan het juiste adres.
Je kunt gratis uw advertentie plaatsen. Het maakt niet uit of jouw product 3 euro kost of 250 euro. Ongeacht welke prijs dan ook, het plaatsen is altijd gratis. 
Ook maakt het niet uit of jouw product in de rubriek antiek en kunst past, of in de rubriek kleding. Er is altijd ruimte voor jouw advertentie.
Meerdere advertenties plaats
Als bedrijf kunt u honderden advertenties tegelijk plaatsen in welke categorie dan ook.Daarnaast werken we met onze eigen API. Een automatisch programma dat jouw advertenties naar keuze tegelijk plaatst. Uiteraard komt de link van je bedrijf dan ook in de advertentie te staan. Geheel gratis. Het is nog nooit zo easy geweest om advertenties te plaatsen. Het programma zal er tevens ook voor zorgen dat de advertenties altijd up to date zijn. 

Adverteren bij 031handel.nl?
De banner van je website kan bij 031handel.nl landelijk, provinciaal en lokaal weergeven worden. De banner kan op basis van categorie weergeven worden. Door al deze mogelijkheden zorg je voor meer verkeer op uw website. Uiteindelijk zorgt dit dan weer voor meer omzet. Ook zal je website nu veel beter te vinden zijn op zoekpagina’s.
Plaats je advertentie
Waarom zou je nog kijken naar een plaatselijke folder waar u moet betalen om uw advertentie te mogen plaatsen? Deze site bewijst maar weer dat internet niet breed hoeft te zijn. Je kan je richten op jouw doelgroep via categorie en provincie. Een advertentie plaatsen kost helemaal niets, maar kan je wel veel extra verkopen opleveren. Als je iets hebt staan dat je zou willen verkopen kun je het dus gemakkelijk eens uitproberen!

Adverteren banner met doorlink naar uw site? Kijk snel op:  

Bedrijven kunnen op eenvoudige wijze honderden advertenties tegelijk plaatsen op Provinciehandel.nl, door gebruik te maken van een API (Application Programming Interface).
 
 Klik hier voor de informatie.
 
VEEL ADVERTENTIES IN EEN MUM VAN TIJD
Voordelen particulieren:
• Advertenties plaatsen ongeacht rubriek en vraagprijs
• Door de lokale handel is de kans op oplichting en fraude minimaal
• Korte reistijden omdat je zelf gemakkelijk langs kan rijden
 
Voordelen ondernemers:
• Adverteren in de juiste doelgroep door plaatsing in een rubriek naar keuze
• Mogelijkheid om honderden advertenties tegelijk te plaatsen in één of meer categorieën naar keuze
• advertenties plaatsen met een API  geheel gratis.
• Adverteren in de eigen provincie of stad
• Adverteren op 031handel met landelijke dekking of specifiek doorplaatsing per provincie
• Adverteren per rubriek bij het aanbod content
• Goedkoper en effectiever dan advertenties plaatsen in lokale bladen of folders
                                                                                                                                       
SEO vriendelijk (website linkplaatsing)
• U kunt uw banner/link landelijk, provinciaal en lokaal weergeven
• U kunt uw banner/link op basis van categorie weergeven
• U creëert meer traffic op uw website en daardoor meer omzet
• De vindbaarheid van uw website krijgt een enorme boost
• U creëert met Provinciehandel.nl duizenden backlinks
 
Team 031handel.nl
 
 Voor nadere informatie of het plaatsen van een advertentie kunt u mailen naar

provincie's :
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

 

 

      


Ook hier adverteren(tip)