Gratis adverteren api

 

Vakantieparken Nederland Baarlo Limburg 4 Personen

Vakantieparken Nederland Baarlo Limburg 4 Personen
Prijs:
€ 39.00
Bekeken:
8672 keer sinds 17-05-2014, 09:10:18
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Vakantieparken Vakantiehuizen Nederland Baarlo Limburg 4 Personen

Voor een onvergetelijke vakantie met uw familie bent u bij dit vakantiepark aan het juiste adres. Aan alle faciliteiten is gedacht op dit een van de prachtige vakantieparken. Deze chalets zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

Ridderchalet voor 4 personen:
Deze chalets bieden u een heerlijke vakantie aan op een prachtig familiepark. Uw verblijf beschikt over een compleet gemeubileerde eet/zithoek met televisie met aansluiting centraal antennesysteem. De keuken beschik over een koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, vierpit gasstel en keukeninventaris (incl. borden en bestek). Er zijn twee slaapkamers aanwezig waarvan één beschikt over een tweepersoonsbed, en één beschikt over twee eenpersoonsbedden. Per persoon is er één dekbed en één kussen aanwezig. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche. Bij uw verblijf vindt u een complete set terrasmeubilair. Deze chalets staan op een perceel van 100m2 met een eigen parkeerplaats. De indeling per accommodatie kan onderling verschillen.

Het park:
Op dit vakantiepark wordt u direct bij aankomst betoverd door de ontvangst in het prachtige kasteel. Hier waan je je echt in een andere wereld, vol met ridders, jonkvrouwen en prachtige (speel)kastelen. Iedereen wordt hier weer kind! Het animatieteam staat klaar om u een fantastische vakantie vol avontuur te bezorgen.

Subtropisch zwemparadijs:
Het subtropisch zwemparadijs met een stroomversnelling ‘de Gekke slotgracht’, waterglijbaan ‘de Waterspuwende Draak’, herberg ‘het Silveren Paerdt’, recreatieve sauna, Turks stoombad, hotwhirlpool en het drakeneiland brengen je in de middeleeuwen van kastelen en ridders. Ga mee op (zwem)avontuur!

Horeca:
Ridders en jonkvrouwen moeten ook eten natuurlijk. En dat kan prima in het echte (Eet-)café ‘Drakennest’. Een lekker bordje friet of een grote pizza: dat geeft weer energie voor een volgende dag vol middeleeuwse avonturen… En natuurlijk mag een overheerlijk ijsje uit de ijscorner daarbij niet ontbreken! Daarnaast is er een gezellig terras en een feestzaal waar leuke shows en activiteiten worden gegeven. Op het park is ook een supermarkt aanwezig. Kortom: niemand hoeft zich te vervelen.

Entertainment:
Met de fantastische live-shows onderscheid dit vakantiepark zich van ieder ander vakantiepark. Want hier wordt iets heel bijzonders neergezet. Met unieke shows en optredens worden zelfs de meest verlegen kinderen uit hun schulp gelokt. In de vakantie staat er elke avond weer wat anders op het programma en wil niemand een seconde missen… u vast ook niet! Er is altijd wat te doen, te zien en te beleven zoals show- en speelavonden, Ed’s familiedag, volleybalwedstrijden, voetbalwedstrijden en diverse andere sportactiviteiten (tijdens landelijke schoolvakanties). Ook is er op het park een midgetgolfbaan, tennisbanen, multifunctioneel sportveld, jeu de boulesbaan, trapvelden en fiets- en skelterverhuur. Voor de kinderen worden er Thema-weken, Ed’s knutseluur, spelmiddagen, kinderbingo, schminken, speurtochten, vossenjacht, moordspelen, ontdekkingstochten, optredens en sportactiviteiten (tijdens landelijke schoolvakanties) georganiseerd. Er is een airtrampoline, reuze speelkasteel, dierenweide, Ed’s knutselhoek en diverse speelcombinaties. Dus doe maar mee allemaal!

Omgeving:
Bezienswaardigheden in Baarlo:
Kasteel de Berckt, Kasteel d’Erp, Kasteel de Raay, Huis Oyen, Stuw in de Maas, Het veerpontje naar kloosterdorp Steijl, Botanische tuin de Jochumhof, mooie kerk- en kasteeldorpen, zoals Kessel, Lottum, Horst aan de Maas, Arcen, Helden, Panningen, Kronenberg en Sevenum

Natuur in omgeving Baarlo:
Natuurgebied Dubbroek, de bosgebieden Kesselse Bergen en Crayelheide, de Heldense Bossen en natuurlijk de Maas met haar landschappelijk kenmerken

Overige bezienswaardigheden regio Limburg:
De Maasplassen met zijn watersportmogelijkheden Roermond, Het witte stadje Thorn, Fluweelengrot en Kasteelruïne Valkenburg, Basiliek van de Heilige Wiro en Roerstreek museum St. Odiliënberg

Pret- en themaparken regio Limburg:
Kasteeltuinen Arcen, Mondo Verde Landgraaf, Speelpark Klein Zwitserland Tegelen, Toverland Sevenum, Labyrint Drielandenpunt Vaals, Industrion Kerkrade, Sprookjespark Valkenburg.

Winkelen in regio Limburg:
Maastricht, Heerlen, Roermond, Venlo, Valkenburg, Maaseik (B), Düsseldorf (D) en CentrO (grootste overdekte winkelcentrum) Oberhausen (D)


Sleutelwoorden:
Autovakantie Nederland bungalowspecials Vakantiehuizen Vakantieparken goedkoop weekendje weg last minute vakantie Nederland vakantie aanbiedingen Nederland bungalowparken Nederland last minute vakanties stacaravan huren Nederland weekje weg Nederland goedkope vakantie Nederland camping Nederland weekendje weg Nederland weekendje weg Nederland Goedkope vakantie last minute vakantie Nederland vakantie Nederland zomervakantie Nederland vakantie boeken vakantie in Nederland goedkope vakanties vakantie Limburg vakantiepark Limburg

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)